8. jan. 2018
Af Luise Marie Bekker

Rasmus Seebachs lille Holger fylder et år

Rasmus Seebach.
Rasmus Seebach.
Foto: Fra Instagram.
Rasmus Seebach er ikke længere selv det vigtigste i hans liv. Det er hans søn Holger, der nu fylder et år.

– Det kan jeg ikke løbe fra. At blive far er slet ikke noget, man kan forberede sig på. At finde ud af, at man ikke er nummer ét i sit eget liv mere, er ret sundt og livsbekræftende. For bare et års tid siden kunne jeg lige tage ”en morfar” på sofaen, hvis jeg var træt. Det er slut – nu vil chefen lege. Det er mega fedt, fortæller sangeren til BILLED-BLADET.

Holger er født for nøjagtig ét år siden i dag, 8. januar.

Rasmus Seebach, der er et udpræget familiemenneske, fejrer helt sikkert sin søn på bedste manér, hvor han får samlet familien om den lille purk.

Læs også: Rasmus Seebach - Du får alle nyhederne hér

Derfor hedder han Holger

Faktisk er der en helt særlig grund tii, at sønnen hedder Holger:

– Da jeg var lille og skulle til fodbold, talte min far tit om, hvordan der tidligere havde været en Holger Seebach, der spillede på OL-bronzeholdet (i 1948, red).

- Ham har jeg hørt mange historier om, og det gav et godt minde om min far, at vi nu kunne lave en ny Holger Seebach. Julie var med på den – hendes oldefar hed nemlig også Holger, fortæller Rasmus.

Rasmus Seebach vil have flere børn

Han er så vild med at være far, at han er sikker på, han skal have flere børn.

– Lige nu er det bare Holger, men vi skal helt sikkert have flere børn. Om det er noget, der er godt at få ”overstået” nu, hvor vi alligevel har gang i bleskiftene, eller om vi venter 10 år - det vil tiden vise. Men selvfølgelig skal Holger have søskende.

Læs mere om: