Richard Ragnvald: Sådan har jeg fået succes

Richard Ragnvald

Richard Ragnvald

Foto: Lars Aarø

Dansktop-musikeren Richard Ragnvald har fra sin mor taget med, at det er vigtigt at være ansvarlig med sine hårdt tjente penge.

Fredag, 7. juli 2017 - af Ken Richter og Majken Munk

I mere end 50 år har Richard Ragnvald varmet stemmebåndet op og sunget for glade danskere. Det var særligt i starten af 1990’erne, at han blev allemandseje med hittet ”Kære lille mormor”, som stadig bliver spillet i dag. 

Men med den danmarksomspændende succes kommer også et økonomisk ansvar, og det lærte Richard Ragnvald at håndtere ved hjælp af sin mors råd.  

- Min mor lærte mig, at når jeg tjente en krone, skulle jeg ikke bruge en krone og femogtyve øre. Alt, hvad jeg har købt gennem årene, har jeg betalt kontant, fortæller Richard Ragnvald til BILLED-BLADET. 

Knoklet hårdt for succes

Det kræver sin mand at holde en karriere kørende i mere end 50 år, og Richard Ragnvald mener da også, at hemmeligheden bag succes er både hårdt arbejde og stabilitet. 

- Desuden har jeg knoklet hele livet for alt det, jeg har nået. Det kan godt være, at jeg ikke hele tiden er røget til tops på hitlisterne, men kunsten er også at holde et stabilt niveau, fortæller han i et stort interview i BILLED-BLADET. 

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Du kan læse meget mere om Richard Ragnvald i denne uges blad, hvor BILLED-BLADET har været hjemme hos musikeren i anledningen af hans 70-års fødselsdag. Her kan du også se, hvordan han og hustruen bor.