15. mar. 2018
Af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Rasmus Seebach glæder syge børn

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Birger Storm
Sangeren Rasmus Seebach har taget tid ud af kalenderen til at besøge fire af landets børneafdelinger for organisationen KidsAid.

Den 37-årige sanger Rasmus Seebach kan andet end bare at lave kernegod musik, for han har også et hjerte, der banker varmt for børn.

Derfor har han taget to dage ud af sin travle turnéplan for at besøge fire af landets børneafdelinger for velgørenhedsorganisationen KidsAid.

"Det her billede siger bare det hele! Smil og glæde helt op til ørerne hos både Willads og Rasmus," fremgår det af billedteksten på KidsAids Facebook-side.

Rasmus Seebach har fået erfaring med børn

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses Rasmus Seebach i selskab med en indlagt dreng.

Det er tydeligt, at de begge morer sig, og Rasmus Seebach, der blev far i starten af sidste år, har da også fået nogle erfaringer at trække på i det forgangne år.

KidsAid udtrykker desuden stor taknemmelighed for, at sangeren har taget tid ud af sin kalender for at besøge børneafdelingerne.

Sangeren har fået dejlige minder med

Her har Rasmus Seebach budt på sang, highfives og knus til de syge børn, personalet og forældrene, han har mødt på sin vej.

Nu er sangeren klar til at vende tilbage til sit travle liv på landevejene, og det bliver helt sikkert med en masse dejlige minder i bagagen.

Rasmus Seebach, der sidste efterår udgav sit femte album ”Før vi mødte dig”, går desuden en travl sommer i møde.

Læs mere om: