Fredag, 26. august 2016 — af Juliane Olsen

SE VIDEOEN: Lukas Grahams rørende overraskelse

Lukas Graham
Lukas Graham
Foto: Birger Storm
Sangeren Lukas Graham formåede i den grad at overraske en række fans forud for YouSee Live-koncerten i Herning.

Den 27-årige Lukas Graham skal den 10. september give sin sidste koncert i Danmark i år, når han går på scenen ved YouSee Live i Herning.

Forud for koncerten, der også byder på navne som Stine Bramsen og Nabiha, har YouSee inviteret nogle af de mest aktive brugere af deres streamingtjeneste ind.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var blandt andre 12-årige Isabella og Dennis fra Albertslund, der blev var sat i stævne under påskud af, at de skulle interviewes om deres musikvaner.

SE BILLEDERNE: Prins Henrik og Lukas Graham blev legekammerater

Lukas Graham i kulissen

I den forbindelse havde de givet YouSee lov til at indhente data omkring deres musikforbrug og herunder også antallet af Lukas Graham-afspilninger.

Isabella havde for eksempel i snit hørt 15 Lukas Graham-sange om dagen i et halvt år, og det må siges at være ikke så lidt.

Den største overraskelse kom dog, da det viste sig, at hovedpersonen selv ventede i kulissen for at overraske sine unge fans.

Lukas Graham synger fællessang

Sangeren krammede efterfølgende de unge, forærede dem billetter til koncerten i Herning, og så var han selvfølgelig frisk på en fællessang.

Hele oplevelsen vakte en stor reaktion hos de inviterede, der blev fuldstændigt rundt på gulvet over at se Lukas Graham i levende live.

Den rørende video er siden blevet ivrigt delt på de sociale medier og ikke mindst af Lukas Graham selv.

Se videoen her.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden