Sebastians datter Sara Grabow medvirker i ”Rytteriet”

Sara Grabow - i Rytteriet.

Sara Grabow - i Rytteriet.

Foto: Hanne Juul/BILLED BLADET
Sara Grabow har overtaget Marie Keys rolle som "Rytteriet"s sangerinde. Det er svært at holde masken, siger hun efter aftenens repremiere på Rasmus Botoft og Martin Buchs forestilling på Bellevue Teatret i aftes.

Sara Grabow – datter af musikeren Sebastian - blev kastet ud i det helt store grinenummer i aftes på Bellevue Teatret, hvor ”Rytteriet Live 2 – så kan man lidt igen” havde repremiere.

Sangerinden, der har spillet med i flere musikbaserede opførelser, har overtaget Marie Keys plads som sangerinde i ”Rytteriet”s orkester.

Det indebærer bl.a., at hun skal medvirke i et af showets mest lattervækkende numre: Penis-sangen udsat for Bamses danske version af ”Living next door to Alice”:

”I 24 år har jeg boet lige ved siden af ... penis”.

Publikum hulkede af grin

-Det er lidt svært at holde masken, specielt i nummeret, hvor Martin Buch spiller Bamse. Det er også lidt forskelligt, hvad de siger på scenen i det nummer aften efter aften, og vi havde ikke nået en gennemspilning af nummeret, før vi kastede os ud i det med publikum på, sagde Sara Grabow til BILLED-BLADET efter showet.

Publikum på et stopfyldt Bellevue Teatret hulkede af grin, både da Bamse ”kørte den ind med penis”, da ”snobberne” fortalte om deres nye hobby med araberheste, og da Else og Tulle tog på dametur.

-Marie Key har sin cd ude, så hun har fået orlov, men vi er rigtig glade for Sara Grabow, som vi har kendt i 10 år, siger Rasmus Botofte og Martin Buch, der spiller på Bellevue til 7. februar, inden de drager på turné.

LÆS MERE: "Rytteriet" støtter ikke hinanden.

  

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden