26. aug. 2016
Af af Juliane Olsen

Stine Bramsen: Min søn har det godt igen

Stine Bramsen
Stine Bramsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Efter en faldulykke i maj er sangerinden Stine Bramsens søn Alfred nu i bedring, fortæller hun i forbindelse med lancering af smykkekollektion.

Den 29-årige sangerinde Stine Bramsen fik et chok, da hendes etårige søn Alfred i maj måtte indlægges på intensivafdelingen efter et fald fra et vindue i 1.-sals højde.

Men ved lanceringen af sin nye smykkekollektion i samarbejde med firmaet Kranz & Ziegler kunne hun fortælle, at lille Alfred er i bedring.

Tid til lille Alfred

- Det går godt, sagde hun.

Sønnen blev udskrevet ret kort tid efter indlæggelsen, og familien trives nu igen ifølge sangerinden, der lancerede sin kollektion på Copenhagen Jewellery & Watch Show.

Stine Bramsen er en travl kvinde i forhold til musikken og nu også både med tøj- og smykkekollektion, men heldigvis finder hun tid til at være sammen med Alfred.

- Jeg er heldig at have et erhverv, hvor jeg kan være sammen med min søn i hverdagene, og så kan faderen tage ham i weekenden, siger hun.

Tøj og smykker

Stine Bramsen blev allemandseje, da hun sidste år deltog i TV 2-programmet ”Toppen af poppen”, efter hun i 2013 valgte at gå solo efter sin tid i Alphabeat.

Netop rollen som soloartist har sangerinden også lagt vægt på i forhold til sin nye smykkekollektion, der både viser feminin elegance og styrke ifølge hende selv.

Stine Bramsen lancerede desuden en tøjkollektion i samarbejde med mærket Edith & Ella i november sidste år.

LÆS MERE: Stine Bramsen: Mit største øjeblik

Læs mere om: