18. aug. 2016
Af Hanne Rask

Szhirley designer smykke

Szhirley.
Szhirley.
Foto: Birger Storm
Sammen med en række andre kendisser har sangerinden Shirley været med til at designe smykker til velgørende formål.

- Børn og dyr står mit hjerte meget nært. Så da jeg skulle vælge, hvilken hjælpeorganisation jeg ville støtte med mit smykke, skulle det have noget med dyr eller børn at gøre, og mit valg faldt på Børnehjælpsdagen, sagde Szhirley, da hun stillede op til "Jewelry for a good cause 2016".

Her har kendte ansigter designet armbånd, halskæder og fingerringe af sterlingsølv belagt med 24 karats guld.

Smukke kreationer, der kan erhverves for bare 499 kr. pr. stk. Og overskuddet går til den hjælpeorganisation, som hver enkelt kendis har valgt at støtte.

LÆS MERE: Szhirleys søn bliver den nye Lilleper

- Mange børn er ikke landet i de heldigste familier, og derfor er det så godt, at der i Børnehjælpsdagen er nogle, der gør, hvad de kan for at være der og hjælpe, sagde Szhirley, der ved eventen også gav et nummer, hun har skrevet om at være skilsmissebarn.

- Det er meget fint i tråd med, hvordan mange af de børn garanteret føler det, sagde Szhirley, hvis design er en halskæde med en drømmefanger i guld - som naturligvis kun holder på de gode drømme!

LÆS OGSÅ: Szhirley: Kvinder skal ikke være bange for at føde

Blandt de øvrige designere er blandt andre Camilla Miehe-Renard, Cath Danneskiold-Samsøe, Sascha Dupont, Lasse Spangenberg og Mathilde Gøhler.

Deres design og hvilke hjælpeorganisation, de har valgt at støtte, kan ses på jewelrybyad.com, hvor smykkerne også kan bestilles.

Szhirley og Jewelry for a good cause-smykket.
Szhirley og Jewelry for a good cause-smykket.
Birger Storm

Læs mere om: