Thomas Buttenschøn og hustruen har solgt deres hus

Cana og Thomas Buttenschøn.

Cana og Thomas Buttenschøn.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sangeren Thomas Buttenschøn og hans hustru Cana har nu solgt deres villa i Sønderjylland og satser på en fremtid i København.

Den 32-årige sanger Thomas Buttenschøn har sammen med sin hustru Cana Buttenschøn haft seks dage i konstant nervøsitet.

Håbet har været lysegrønt, og tvivlen har været kulsort, men nu er det slut, for salget af deres hus i sønderjyske Broager er nu definitivt.

- Huset bliver (selvfølgelig) nogle andres, og hvor det dog glæder mig, at huset igen kommer til at blive beboet af nogen, som elsker det, skriver Cana Buttenschøn på sin blog.

Salget er gået over al forventning

Bloggeren understreger samtidig, at hun synes, huset fortjener netop sådan nogle beboere, fordi det er et megadejligt hus, som hun viser frem i dette blogindlæg.

Hun afslører, at salget er gået over al forventning, selv om ægteparret valgte at gå ned i pris for at få en hurtig handel.

Men nu er Thomas Buttenschøn og Cana Buttenschøn glade for, at de ikke længere skal bekymre sig om, hvad der skal ske med den store villa.

Ægteparret frygtede for salget

Det har nemlig været en hovedpine for ægteparret, at de ikke kendte deres boligmæssige fremtid, og de havde frygtet en lang periode med dobbelt husleje.

Samtidig skulle græsplænen slås 300 kilometer væk fra deres nuværende bopæl, og så var de nervøse for, at der ikke ville være købere til huset.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Men nu blev villaen altså solgt på en måned, og ægteparret Buttenschøn kan nyde livet med deres to børn i København.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden