TILLYKKE: Dorthe Kollo fylder 70 år

foto: AOP
Dorthe Kollo kan synge sit hit ”Velkommen til verden” med sig selv i tankerne. Det er 70 år siden, hun blev født på Frederiksberg. Samtidig har hun lige fejret sin 10-års bryllupsdag med gemalen Heiner Dettmer.

- Jeg bliver bedre og bedre med alderen. Roligere og mere afslappet. Og ikke bange for at improvisere, hvis det bliver nødvendigt.

Sådan sagde Dorthe Kollo til BILLED-BLADET i forbindelse med en optræden på Costa Del Sol sidste år – og alle, der har hørt hende ved koncerter, vil nok kunne give hende ret.

Stemmen fejler stadig intet og "Gid du var i Skanderborg" og "Velkommen til verden" bliver der stadig skålet med på i stor stil.

Den sidste kan Kollo i dag synge for sig selv. 

Dorthe Kollo - født Larsen – kom nemlig til verden den 17. juli 1947, og fylder mandag den 17 juli,  70 år.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Datter Nathalie fylder 50 år samme dag

I en menneskealder har hun været synonym med glad dansktop-sang og schlager-musik.

Kollo optræder også stadig. Den 22. juli er hun således med i et DR2-program fra Koblenz som led i en udsendelsesserie om Tyskland.

Privat nyder Kollo livet i Bremen sammen med sin fjerde ægtemand, skibsrederen Heiner Dettmar, som hun i disse dage også fejer ti års bryllupsdag med.

Kollo har også været gift med operasangeren René Kollo, og fik med ham, på sin egen fødselsdag, datteren Nathalie i 1967, der fylder 50 år samme dag som sin mor.

BILLED-BLADET ønsker dem begge tillykke.

 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden