15. mar. 2017
Af Luise Marie Bekker

TILLYKKE: Jørgen Olsen fylder 67

Jørgen Olsen
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Jørgen Olsens fødselsdag bliver fejret i Malaga af hele familien.

Jørgen Olsen lever det søde liv for tiden. I slutningen af februar stod han på Melodi Grand Prix-scenen og mindedes sin og hele Danmarks sejr i 2000, da han sammen med sin bror sang "Smukt som et stjerneskud" til årets Melodi Grand Prix i Herning.

Nu venter der flere dejlige oplevelser for Jørgen, der fylder 67 år 15. marts. Fødselsdagen bliver dog ikke fejret på selve dagen.

- Jeg rejser til Malaga, hvor min bror og jeg skal spille på fredag. Han har et hus dernede, og jeg lejer en lejlighed til hele min familie, der støder til lørdag, fortæller Jørgen til BILLED-BLADET.

Fødselsdag med børnebørn

Hans hustru, Lena, skal med og selvfølgelig også døtrene Marie og Line og Jørgens svigersønner. Marie har to børn, Eddie på 10 måneder og Molly på fem år, imens Line har Buster på et år, så der venter fødselaren liv og glade dage.

- Vi skal rigtig hygge os, og så giver jeg nok en god middag. Når man når op i min alder, fylder fødselsdage ikke så meget. Som 67-årig kan jeg købe alt selv, så det, der betyder noget, er, at vi kan være sammen alle sammen, siger han.

LÆS OGSÅ: Noller Olsen har fået stor hjerteoperation

Man skal dog ikke ønske Jørgen tillykke. Han vil hellere have, man ønsker ham godt vejr.

- Vi kan være uheldige, at der er 13-14 grader. Er vi heldige, er der sol og temperaturer lang op i 20'erne. Så ønsk mig godt vejr, ler han.

Jørgen Olsen er ikke pensionsklar

67 år kunne for nogen være en alder, hvor drømmen om otiumslivet pressede på, men ikke for Jørgen.

- Jeg har slet ikke pension i overvejelserne. Det kommer meget an på, hvordan min stemme holder, og indtil videre er jeg jo heldig som for eksempel vores gode ven, Cliff Richards, der som 76-årig synger fantastisk. Nogle af kollegerne i branchen burde være holdt for længst. Så må vi vente og se, hvor længe min stemme holder, siger han.

LÆS OGSÅ: Brødrene Olsen klar til at fejre Cliff Richard

Det ser ud til, Brødrene Olsen består længe endnu. Til sommer har de allerede planlagt, at de skal varme op for Cliff Richards, når han spiller 10. og 11. juni.

BILLED-BLADET ønsker Jørgen tillykke med fødselsdagen og god tur til Malaga.

https://imgix.billedbladet.dk/143362394.jpg
Brødrene Olsen gav den gas til Melodi Grand Prix. På fredag spiller de sammen i Malaga.
Foto: DR

Læs mere om: