Torsdag, 7. september 2017 - af Luise Marie Bekker

TILLYKKE: Kirsten Siggaard fylder 63

Kirsten Siggaard.
Kirsten Siggaard.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Torsdag har sangeren Kirsten Siggaard fødselsdag, og hun bliver fejret af både venner, mand, børn og børnebørn.

Kirsten Siggaard fylder i dag 63 år, og Melodi Grand Prix-legendens fødselsdag bliver markeret med alsidig fejring.

- Jeg har en overnattende veninde på besøg, som jeg spiser morgenmad med, inden hun tager på arbejde. Hvis vejret tillader det, spiller jeg lidt golf. Så henter jeg mit barnebarn fra institution, og om aftenen skal jeg først spise middag med familien, inden jeg skal til koncert i Pumpehusets have, hvor min søn Mads spiller, fortæller hun til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man kan i hvert fald ikke beskylde Kirsten Siggaard for at ligge på den lade side, end ikke på sin fødselsdag.

Kirsten Siggaard holder fri

Sangeren, der blandt andet er kendt for sine Melodi Grand Prix- og Dansktop-sange, henter sit barnebarn, Bjørk på snart tre år, hver torsdag, medmindre hun skal arbejde.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Hen over sommeren har hun spillet med i ”Revy i teltet” i Odense, og i starten af oktober starter hun prøver på musicalen ”Juledrømmen”, som hun spiller med i i december.

I mellemtiden er der tid til at holde fri.

- Jeg har et dejligt sommerhus, og senere i september tager jeg til Frankrig med to golfveninder. Den ene har en lejlighed dernede ved siden af en lille golfbane. Og ellers er jeg god til at have projekter. Når jeg har tid til at slappe af, strikker eller maler jeg eller tager en kabale på computeren. Jeg kommer aldrig til at kede mig, siger Kirsten, der ikke ser sit otium i den nære fremtid.

- Jeg tænker på at udgive ny musik. Selv om man ikke udgiver cd’er mere, men downloader demn i stedet, har jeg ikke opgivet håbet om at udgive noget nyt, siger hun.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden