28. mar. 2018
Af Juliane Olsen

TILLYKKE: Rasmus Seebach fylder 38 år

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Lars H. Laursen
Sangeren Rasmus Seebach kan den 28. marts fejre, at han fylder 38 år, og det bliver uden tvivl en dejlig dag i selskab med familien.

Den 28. marts er en ganske særlig dag hjemme hos familien Seebach, for det er her, sangeren Rasmus Seebach kan fejre sin 38-års fødselsdag.

I januar 2017 kom sønnen Holger til verden, og han er uden tvivl medvirkende årsag til, at mærkedagen bliver særlig rar for den populære musiker.

Rasmus Seebach har for nylig holdt et par dages pause fra musikken for at glæde indlagte børn i samarbejde med organisationen KidsAid.

Rasmus Seebach udgav sit femte album

Men nu buldrer musikerlivet derudaf igen, og sangeren tager hul på sin kommende sommerturné midt i maj.

Publikum glæder sig uden tvivl til at tage imod deres elskede Ralle, der i efteråret 2017 udsendte sit femte album.

Albummet var dedikeret til sønnen Holger og havde titlen ”Før vi mødte dig”, og Rasmus Seebach havde valgt at åbne for mange private sider af sig selv på dette album.

https://imgix.billedbladet.dk/20170605bst_-_0001-1.jpg
Foto: Birger Storm

Holger bliver nydt i fulde drag

Blandt andet havde Rasmus Seebach skrevet singlen ”Bli’ her lidt endnu”, der var en bøn til kæresten Julie om at give deres forhold en chance til.

I dag har de heldigvis fået deres partnerskab på ret kurs igen, og de nyder sønnen, der fyldte et år i januar, i fulde drag.

https://imgix.billedbladet.dk/seebach_instagram_0.jpg
Foto: Privat

Faktisk tog lille Holger sine første skridt for kort tid siden, og det var selvfølgelig noget, der gjorde farmand Rasmus utrolig stolt.

Billed-Bladet ønsker Rasmus Seebach et stort tillykke med fødselsdagen.

Læs mere om: