Søndag, 20. december 2020 - af Niels Burgos

Uden familie: Stille jul for Johnny Reimar og fru Annie

Johnny Reimar, Annie Reimar

Johnny Reimar, Annie Reimar

Foto: Claus Poulsen
Den normalt festglade sanger skruer helt ned for julefesten i år.

Johnny Reimar er normalt ikke en mand, der går af vejen for en god og glad fest. Men der bli'r ikke "sikke'n fest vi har haft nu i nat" omkring juletræet hjemme hos ham og fru Annie i år. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

- Annie og jeg har ikke prøvet at holde jul alene, siden vi fik børn. Det har været en svær, men rigtig beslutning at træffe. Vi er 77 og 78 år og derfor i den gruppe, der skal tage særlige hensyn og passe på os selv, siger Johnny Reimar til avisen.

 

Synges, det skal der!

Humøret fejler dog ikke noget. Johnny er sikker på, at han og Annie nok skal få en god og hyggelig jul - bare de to - selv om de må undvære deres efterhånden store familie med fire børn, seks børnebørn og to oldebørn. Og synges - dét skal der. Det er ikke jul, før der er sunget "Sikken voldsom trængsel og alarm" og "Dejlig er den himmel blå", mener Johnny, der også er sikker på, at det sikkert ikke er risikabelt at synge, når de bare er to.

 

 

 

Johnnie Reimar og Annie får dog lidt selskab i julen. Nemlig af deres hundehvalp, Scottie, en west highland white terrier, de fik for syv måneder siden. 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden