Onsdag, 26. august 2020 - af Niels Burgos

Ulla Pia død: Datteren var hos hende i den sidste stund

Ulla Pia, Karina Nielsen
Ulla Pia, Karina Nielsen
Foto: Søren Jul Lamberth
Sygdommen havde tæret voldsomt på den populære sangerinde, der sov ind den 22. august - med datteren karina ved sin side.

En æra i dansk populærmusik sluttede, da sangerinden Ulla Pia, 75 år gammel,  gik bort den 22. agust efter et langt sygdomsforløb med kræft. Men for datteren, Karina Nielsen, blev det en smuk og værdig afsked. Hun var altid tæt på sin mor, som oven i købet lavede en særlig sang til datteren i 1971 - og mange kan stadig nynne med på tonerne til sangen "Karina".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Derfor var det også helt naturligt, at datteren var hos sin mor, da afslutningen nærmede sig. Ulla Pia fik konstateret kræft allerede i foråret, men hun kæmpede bravt mod sygdommen - iflg. Karina Nielsen fordi, hun ville nå at se sit barnebarn - Karinas datter - blive student. Og det nåede hun.

Men den 22. august var det slut. Både Karina og barnebarnet Melina var hos Ulla Pia i den sidste stund.

Det sidste Fadervor

Til Ekstra Bladet fortæller Karina:

- Jeg var der sammen med min datter, og vi sad med hende, da hun stille og roligt åndede ud. Det havde været så smukt, fordi sygeplejersken lige inden havde nået at sige Fadervor, og det ved jeg, at mor har været glad for.

Ulla Pia
Foto: DR

Karina Nielsen fortæller også, at hendes mor var meget troende, og at hendes afsked med livet skete på den bedst tænkelige måde.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden