30. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Video: Hansi Hinterseer gav dansk fan en oplevelse for livet

Det var en helt særlig oplevelse for alle, da den østrigske superstar Hansi Hinterseeer i Herning kom nærkontakt med en af sine allerstørste danske fans.
Hansi Hinterseer var for nylig i Danmark for at optræde ved Dansktop Prisen 2019 i Boxen i Herning. Inden den østrigske superstjerne gik på scenen og trykkede den af med Tyroler-medley og et par andre af sine hit foran et feststemt publikum i hallen i Herning, varmede han op med et såkaldt ”meet and greet”-arrangement, hvor han kom i nærkontakt med danske fans. Vi var med, da Hansi gav en af sine mest dedikerede fans en oplevelse for livet. Glæd jer senere i dag til at se Dansktop Prisen-showet med musik, sang og prisuddelinger. Dansktop Prisen-showet vises i aften, lørdag den 30. marts, klokken 20.35 på TV-kanalen dk4.

Mindeværdig oplevelse i Herning

Vi fik i forbindelse med "meet and greet"-arrangementet bag scenen i Boxen helt eksklusivt en god snak med både Hansi og hans danske fan. Hansi fortalte blandt andet om sit særlige forhold til Danmark, og om hvad han havde lavet som opvarmning til den store aften med med Dansktop-show i Henrning.

Følg med hele dagen

Husk at du også kan følge med, når vi i løbet af dagen viser flere video-indslag fra Dansktop-begivenheden, som blev afviklet med kæmpe succes lørdag 23. marts. Vi møder de mange VIP-gæster ved deres ankomst til Dansktop Prisen-showet. Du kan også se med, når vi møder vinderne af de mange store priser ved den gyldne løber efter showet.

Få alt om Dansktop Prisen i BILLED-BLADET

Du kan i denne uges udgave af BILLED-BLADET få alt om Dansktop-Prisen 2019. Og så byder vi på fyldig reportage fra dronning Margrethes og kronprins Frederiks rejse til Argentina samt særlig reportage fra kronprinsesse Marys hemmelige arbejdsrejse til Etiopien.

Læs mere om: