Onsdag, 23. maj 2018 — af Laura Dalgård Hansen

Wafande og bagedyst-stjerne gav syge børn en uforglemmelig oplevelse

Wafande
Foto: Hanne Juul
Sangeren Wafande og vinder af "Den store bagedyst " i 2015, Liv Martine Hansen, gav sammen med SMILfonden 60 alvorligt syge børn en uforglemmelig dag på Rigshospitalet.

Det kan være svært at finde smilet frem, hvis man er alvorligt syg og derfor er nødt til at tilbringe mange timer på hospitalet.

Men SMILfonden sørgede for - sammen med sangeren Wafande og flere andre - forleden dag, at børnene på Rigshospitalet fik netop smilet frem på læben.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Børnene sang med

Her sang han sit skønne og varme sommerhit ”Gi’ mig et smil”, og det var noget, der fik børnene til at synge med, og som for et øjeblik fik dem til at glemme, hvorfor de er på sygehuset.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Det betød ikke bare meget for børnene, men det var også en stor oplevelse for Wafande selv.

Wafande
Foto: Rasmus Falck

Wafande fik i den grad smilene frem hos børnene på Rigshospitalet.

- Det er så vigtigt at blive ved med at smile og være positiv, selv om man har det svært. Det er en af de ting, jeg har lært af min far, der desværre døde af kræft sidste år, fortalte Wafande fra scenen og fortsatte:

- Man skal huske at smile og være positiv gennem livet.

Kagepyntning med bagedystvinder

Med til at gøre dagen på Rigshospitalet mere positiv var blandt andre også Liv Martine Hansen, som i 2015 vandt ”Den store bagedyst”. Sammen med hende var de alvorligt syge børn med til at pynte kager.

Liv Martine Hansen
Foto: Rasmus Falck

Liv Martine Hansen og børnene hyggede sig med at pynte kager sammen.

Dagen var ikke bare ud over det sædvanlige for børnene og deres familier, men også for SMILfondens stifter, TV-vært Sisse Fisker.

Sisse Fisker: Det gør mig så glad

- Det gør mig simpelthen så glad at se alle de her børn danse, synge med og hygge sig med alle aktiviteterne. De har ofte en svær hverdag med smerter og sygdom og forbinder hospitalet med en masse trælse ting.

- Derfor er det så vigtigt, at de – bare for en eftermiddag – oplever, at det også kan være et rart sted, hvor man er sammen med familien, vennerne og har det godt, skriver hun i en pressemeddelelse.

Sisse Fisker
Foto: Rasmus Falck

TV-vært Sisse Fisker er stifter af SMILfonden, som arbejder for at gøre hverdagen nemmere for sygdomsramte børn og familier.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden