Bagedyst-vinder Liv køber gård med kæresten

Liv Martine Hansen.

Liv Martine Hansen.

Foto: Lars Horn
En livsdrøm er gået i opfyldelse for 26-årige Liv Martine Hansen, som er blevet gårdejer.

Liv Martine Hansen, som vandt ”Den store bagedyst” i 2015, kan i en alder af bare 26 år kalde sig gårdejer. Hun og kæresten Mads har sammen købt en firlænget gård nord for Hjørring i Nordjylland. Med Vesterhavet som baghave.

Gårdens beboelse er på 330 kvadratmeter, og derudover er der en stor lade, løsdriftsstald og en garage samt 10 hektar jord, hvor parret på sigt vil have heste og kvæg. Og gården er særdeles velkendt for Liv.

- Jeg er kommet der hele min barndom, da min mor og fars bedste venner boede der, og jeg legede med deres tre drenge sammen med min bror. Så jeg kender gården som min egen bukselomme, fortæller Liv til BILLED-BLADET, som har fået lov til at vise dette dejlige Instagram-foto af Liv i sit nye gårdkøkken.

Foto: Privat

Min drøm at bo her

- Gården ligger på samme vej som mine forældres gård, og det har altid været min drøm at komme til at bo på lige præcis den vej, og for at det ikke skal være løgn, har jeg altid som barn drømt om at bo på netop den gård, jubler Liv.

Parrets nye hjem har et stort køkkenalrum, som parret glæder sig til at indvie.

 

- Rent personligt glæder vi os allermest til at stå sammen i køkkenet og lave mad og kage. I vores rækkehus er det næsten umuligt i det lille køkken, vi har. Så vi glæder os helt sikkert allermest til at stå sammen i køkkenet, hvor der er masser plads til at være kreative. Og så glæder vi os til at få en masse dyr og blive så selvforsynende som muligt med kvæg, høns og køkkenhave, siger Liv, som sammen med Mads flytter ind på gården 1. december.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden