29. apr. 2015
Af Casper Nielsen

Nervepirrende nedtælling til Korsbæks åbning

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20150428_jsu9641_copy_2.jpg
foto Jesper Sunesen
Korsbæk på Bakken skal officielt åbne torsdag, og der arbejdes på højtryk for at nå det. Så for at kunne arbejde så uforstyrret med detaljerne som muligt har man derfor måtte aflyse en ellers planlagt presserundtur i stuerne onsdag.

Lise Nørgaard prøvesmagte maden på Postgaarden tirsdag aften.

Kokke, tjenere og skuespillere havde samtidig deres første prøveaften med et spisende publikum.

https://imgix.billedbladet.dk/korsbaek-teaser_450.png

Grisehandler Larsens gård er færdigindrettet, og flere af bygningsfacaderne i Korsbæk er færdige, men endnu mangler flere af stuerne i Bakkens lille hyggelige Korsbæk by at blive indrettet og møbleret med alle de ting, som så metodisk har været indsamlet igennem det seneste år.

Der arbejdes på højtryk i Korsbæk

Og tiden er ved at være knap til der torsdag skal være officiel indvielse af byen for 700 inviterede gæster.

Derfor arbejdes der lige nu på højtryk i Korsbæk.

LÆS OGSÅ: Lise Nørgaard godkender ALT til Korsbæk på Bakken

Fotoseance aflyst

Slutspurten er for alvor gået ind, og det har bevirket at man desværre har måtte aflyse den fotoseance, som pressen ellers var indbudt til, og som skulle have givet en lille snig-premiere på de berømte stuer.

- Vi har brug for de sidste 24 timer til at få alle detaljer på plads helt uforstyrret, så derfor har vi valgt at aflyse fotomuligheden i dag i Korsbæk på Bakken. Vi vil jo gerne være helt klar til den store festdag i morgen, forklarer pressechef Stine Groth Rasmussen over for BILLED-BLADET.

Glade gæster til prøvespisning

BILLED BLADET havde tirsdag aften 50 spisende gæster med til et eksklusivt arrangement på Postgaarden, deriblandt 70-års fødselaren Fred Madsen og hans hustru Grethe fra Havdrup, (billedet).

De fik en kort rundtur på Algade, hvor de kunne se, hvor langt man var kommet - og hvor meget der fortsat mangler.

Alle andre fans må væbne sig med lidt mere tålmodighed, inden danmarkshistoriens mest elskede by er klar til at blive åbnet og invaderet af Matador-fans.

LÆS OGSÅ: Per Pallesen prøvesmagte menuen på Postgaarden

Læs mere om: