Søndag, 3. marts 2013 — af af Jan Bergman

Nicklas Bendtner i ny alvorlig trafik-fadæse

- Jeg pakker ham ned og sender ham til Italien nu, siger Jesper Lynghus om Nicklas Bendtner til B.T.
- Jeg pakker ham ned og sender ham til Italien nu, siger Jesper Lynghus om Nicklas Bendtner til B.T.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Nu trækker den store fodboldspiller atter overskrifter i de danske medier – og desværre som så ofte før, overskrifter af den mere kedelige af slagsen.

Ifølge flere aviser er Nicklas Bendter natten til søndag blevet taget for spritkørsel i det centrale København. Ifølge B.T. bekræftes dette af fodboldspillerens rådgiver, Jesper Lynghus.
Det er ikke første gang Nicklas Bendtner har været i problemer med trafikken, og tilbage i november 2012 erklærede den unge fodboldspiller, at han efter sit trafikuheld i sin Aston Martin i 2009 nu var en forvandlet mand.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Alt ramlede, og jeg gennemgik en fuldstændig forvandling og ændrede mit liv", fortalte Nicklas Bendtner i et interview med Mail Online.

Men nu er den altså gal igen med Bendtner og trafikken. Bendtners rådgiver, Jesper Lynghus forklarer episoden til B.T. således:

- Nicklas Bendtner blev taget med på stationen i nat lige før kl. 2 efter at have kørt imod færdselsretningen ved Gl. Strand. Det viser sig også, at han er over promillegrænsen - og det faktum, at han kører mod færdselsretningen gør det bare værre, udtaler Jesper Lynghus.

Ifølge Bendtner pressemand var fodboldspilleren ude med en gammel ven. De havde spist sushi, været på sportsbar og derefter besøgt cocktailbaren Fugu, inden Nicklas Bendtner satte sig bag rattet med for meget alkohol i blodet.

- Han har tømmermænd nu - ikke så meget fysisk, men psykisk, udtaler Jesper Lynghus søndag formiddag til bt.dk.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden