19. jun. 2020
Af John Lautrup

Caroline Fleming smaskforelsket: Han gør mig til et bedre menneske

Caroline Fleming
Caroline Fleming
Foto: Birger Storm
Caroline Fleming fortæller i Alt for Damerne, at hendes ny kæreste, skofabrikant Carsten Friis, har hjulpet hende til at blive "den bedste version af mig selv".

Caroline Fleming, 44 år, designer ikke bare sko for Carsten Friis' skofirma, Billi Bi. Hun er også blevet smaskforelsket i manden bag skomærket. Det fortæller hun i et interview i Alt for Damerne.

- Jeg elsker at være i hans selskab. Og for mig er det også første gang, jeg oplever at være i et kærlighedsforhold med en mand, jeg virkelig kan se op til, beundre og sparre med. Det er så vildt at få lov til at opleve det. (..) Med Carsten får jeg hjælp, støtte, omsorg og kærlighed. Samtidig. Han hjælper mig til at være den bedste version af mig selv, siger Caroline Fleming til bladet.

Hun har to børn, Alexander, 16, og Josephine, 13, med sin eks-mand, den engelske milliadær, Rory Flemming, samt en søn, Nicholas, 9, fra et turbulent forhold til den tidligere fodboldstjerne, Nicklas Bendtner.

Har kendt hinanden i mange år

Carsten Friis har Caroline Fleming kendt, siden hun var 16. De blev venner som voksne og så hinanden gennem mange år sammen med deres respektive familier. Hun fortæller Alt for Damerne, at deres børn voksede op sammen og kender hinanden godt.

Senere blev de begge skilt, og der gik nogle år, hvor de ikke så hinanden. Det skete først igen, da de indledte skosamarbejdet, der langsomt udviklede sig til kærlighed.

Læs mere om: