4. apr. 2020
Af John Lautrup

Søren Østergaard: Dét glæder jeg mig til

Søren Østergaard
Søren Østergaard
Foto: Martin Høien
Søren Østergaard har det som andre selvstændige økonomisk hårdt under coronakrisen. Men Zirkus Nemo-direktøren ser lys i mørket.

Søren Østergaard, 62 år, kæmper i disse uger hårdt for at holde Zirkus Nemo oven vande. Premieren er udskudt til maj, fremtiden er uvis, og som selvstændig står han alene med hele den økonomiske risiko.

Men han klynker ikke. Han glæder sig til at vende tilbage til sit publikum og komme ud og give folk et godt grin, når corona-krisen er overstået.

- Hvis man skal sige noget positivt om den her krise, er det, at vi alle lige prøver at stoppe op og mærker, hvor sårbare vi i virkeligheden er. Det her kommer til at påvirke os lang tid efter, og hvis jeg kan være med til at få folk til at grine lidt igen .., så er det dejligt, siger Søren Østergaard.

- Jeg har en bagkapital, jeg er begyndt at bruge af, og det koster mig rigtig mange penge i øjeblikket. Så humøret er dårligt. Men jeg kan jo ikke sidde og græde hele dagen. Der er andre ting i samfundet, der er meget værre stillet end mit cirkus, understreger han.

Læs interview med Søren Østergaard i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 2. april.

Læs mere om: