29. apr. 2018
Af af Marianne Singer

VIDEO: Anne-Mette Rasmussen i danseturnering med sin mand

- Dansen har forandret Anne-Mette, siger Anders Fogh Rasmussen til BILLED-BLADET
Danseglæden var i top fra start til slut, da Anne-Mette Rasmussen, 60, sammen med sit niårige barnebarn, Martha Fogh Duelund, deltog i den internationale danseturnering Copenhagen Superdance på Marriott Hotel i København.
Blandt publikum ved bord 12 sad en stolt Anders Fogh Rasmussen og fulgte entusiastisk med i de rytmiske udfoldelser, mens også Marthas mor, Maria, og moster, Christina, klappede og hujede med under de mange danse. Anne-Mette Rasmussen, der først dansede standard og om eftermiddagen latin, havde sidst på dagen lidt ømme fødder, men var ellers glad og tilfreds. − Det er gået meget godt. Jeg har været meget på i standard-delen, og latin elsker jeg bare.

Anne-Mette Rasmussen er blevet mere udadvendt

I 2008 dansede hun sig til en flot fjerdeplads i ”Vild med dans” og meget er sket siden. – Der er helt sikkert sket en udviklig, fordi Anne-Mette har skabt sit eget rum med dans, som også førte meget andet med sig, blandt andet foredragsvirksomhed. Hun er blevet mere udadvendt og selvstændig, så det er jo glimrende, lød det smilende fra Anders Fogh Rasmussen, 65, der gerne vil have mere tid til at danse med sin hustru, men har travlt med sit konsulentfirma Rasmussen Global.

Læs mere om: