3. sep. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Anne-Mette Rasmussen har besøg af børnebørnene fra USA

Anne-Mette Rasmussen
Den tidligere statsministerfrue Anne-Mette Rasmussen glæder sig over besøg af børnebørnene fra USA.
Foto: Privat
Farmor Anne-Mette Rasmussen har i øjeblikket besøg af børnebørnene, tvillingerne Annelise og Marie på fire, der til daglig bor i USA.

Til daglig bor Anne-Mette Rasmussens børnebørn, Annelise og Marie i USA sammen med deres forældre, far Henrik Fogh Rasmussen og mor Kristina.

Men i disse dage er de fireårige tvillinger på besøg i Danmark sammen med deres far Henrik Fogh Rasmussen, der har nogle arbejdsopgaver, som skal passes.

Og så passer farmor Anne-Mette Rasmussen med stor glæde de to guldklumper.

LÆS MERE: Stolt Anne-Mette Rasmussen: Barnebarn med i "Sound of Music"

Børnebørnene var med på museum

Forleden gik turen til Vikingemuseet i Roskilde, hvor farmor syntes, de to små skulle lære noget om deres rødder.

Og at dømme efter de fine billeder, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise, så synes de to herlige piger, at det var en skøn formiddag.

Anne-Mette Rasmussen glæder sig

Skulle tvillingerne en dag opleve at være i Danmark den 8. januar, ja så vil de måske kunne opleve stor fødselsdagsfejring.

Annelise og Marie er nemlig født præcis samme dag som kronprinsparrets tvillinger, prinsesse Josephine og prins Vincent.

Anne-Mette Rasmussens ældste datter Maria har børnene Martha og Marcus, og mormor Anne-Mette Rasmussen glæder sig rigtig meget til at se lille seksårige Martha i rollen som Gretl i ”Sound of Music”, der har premiere på Det Ny Teater den 17. september.

Læs mere om: