Paprika overtog Bodils rolle: En rørende aften

Paprika sender på sin facebook-side de varmeste tanker til kollegaen Bodil Jørgensen

Paprika sender på sin facebook-side de varmeste tanker til kollegaen Bodil Jørgensen

Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Paprika Steen fik en fantastisk modtagelse af publikum, da hun med kort varsel måtte overtage Bodil Jørgensens rolle i revyen TamTam

Paprika Steen fik mindre end 24 timers varsel, før hun skulle på scenen i Tivolis Glassalen for at overtage Bodil Jørgensens rolle i revyen "TamTam". Men den 49-årige skuespiller klarede det med bravour, fortæller revyens bagmand, Jesper Wingle Leisner til BT.

- Det var en rigtig rørende, gribende aften. Det var skønt. Publikum tog fantastisk imod hende, og man fik en hylende morsom Paprika på scenen. Det var helt vildt for os, og jeg blev meget rørt. Vores tanker er jo hos Bodil, forklarer Jesper Winge Leisner.

På sin facebook-side skrev Paprika Steen selv om sin lyn-indtræden i den populære revy, der foreløbig har solgt 35.000 billetter:

"Så gjorde jeg DET! Syret og underligt, men også en stor følelse af kærlighed og velvilje fik mig igennem aftenen. Bodil, this is for you ... når man træder i dine sivsko, lyser din Gud på een".

Bodil Jørgensen ligger fortsat på hospitalet med kvæstelser efter sin alvorlige traktorulykke. Det går "langsomt, men sikkert fremad", ifølge Bodils agent.

Ingen forventer dog, at Bodil når at vende tilbage til Glassalen, inden sæsonen slutter.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden