Onsdag, 15. marts 2023 — af Julie Nolsöe

Pelle Hvenegaard deler billeder fra hospitalet: Datteren har brækket armen

Pelle Hvenegaard 
Pelle Hvenegaard 
Foto: Hanne Juul
Tv-værtens lille datter har været i et uheld og er endt på hospitalet. Heldigvis lader hun bestemt til at være ved godt mod

Tv-vært, forfatter og skuespiller Pelle Hvenegaard er en meget engageret og stolt far, som hyppigt deler billeder af oplevelser sammen med sin datter, Zoe Ukhona, på sin Instagram-profil.

Pelle Hvenegaard har også skrevet en bog som en kærlighedserklæring til datteren. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bogen, som udkom i 2018 med titlen "Kære Zoe Ukhona" er fortællingen om, hvordan han og hustruen Caroline Gullacksen gennem seks år kæmpede en lang og sej fertilitets- og adoptionskamp, inden de til sidst, i 2016, endelig kunne træde ind i deres fælles hjem på Christianshavn med den dengang bare ni måneder gamle Zoe Ukhona på armen efter at have hentet hende i Sydafrika.

Med datteren på skadestuen

Endnu en gang har tv-værten delt et opslag med sin i dag 7-årige datter - denne gang er det dog ikke en udpræget sjov oplevelse, de har været igennem sammen.

Zoe Ukhona har nemlig brækket sin arm, og derfor måtte hun hurtigt på skadestuen. 

På en række billeder, som du kan se lige her, ses Zoe Ukhona, mens hun får lagt armen i lyserød gips på skadestuen på Frederiksberg hospital.

Heldigvis er det en tydeligt glad og smilende pige, der efterfølgende står foran skadestuen, og til opslaget skriver Pelle Hvenegaard da også, at det ligefrem har været et ønske for Zoe Ukhona at brække noget - måske netop fordi man får sej gips på armen. 

- Jeg kunne så godt tænke mig at brække noget! Voilá!, skriver Pelle Hvenegaard kækt til opslaget.

Pelle Hvenegaard, datteren Zoe Ukhona og hustruen Caroline Gullacksen
Foto: Kaspar Wenstrup

Ny bog på vej

Pelle Hvenegaard er snart bogaktuel igen. Den gode nyhed afslørede han for få dage siden på sin Instagram-profil, hvor han også løftede sløret for den kommende bogs titel, som bliver "Kære Ukhona - det her skal du vide, hvis jeg skulle dø i morgen…"

Hvad bogen præcis handler om, afslører Pelle Hvenegaard dog ikke i sit opslag, men titlen indikerer dog, at han med stor sandsynlighed vil forsøge at gentage succesen fra sin første bog, og dermed endnu en gang fortælle en bevægende historie om og til sin datter.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden