Lørdag, 5. september 2020 — af Ulrik Ulriksen

Derfor blev Mette Frederiksen så rørt

Mette Frederiksen
Mette Frederiksen
Foto: Lars H. Laursen
Det var en helt særlig gudstjeneste, Mette Frederiksen sammen med blandt andre kronprinsparret oplevede i Holmens Kirke.

Statsminister Mette Frederiksen var sammen med udenrigsminister Jeppe Kofod og forsvarsminister Trine Bramsen samt kronprinsparret blandt deltagerne i en gudstjeneste i Holmens Kirke i anledning af flagdagen for Danmarks udsendte. soldater.

Mette Frederiksen viste respekt

Den kirkelige højtidelighed var en meget følelsesladet affære med smuk salmesang og prædiken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På et tidspunkt i gudstjenesten blev der holdt et minuts stilhed for at vise respekt for de danskere, der har mistet livet på mission i udlandet.

Et minuts stilhed

Det særlige minut med tavshed så ud til at røre alle og i høj grad også statsminister Mette Frederiksen, hvis ansigt sagde alt.

Dybt rørt

Statsministeren var virkelig dybt rørt, og flere gange i løbet af gudstjenesten var det tydeligt at se på både Mette Frederiksen og mange andre, at den kirkelige mindehøjtidelighed gjorde et dybt indtryk.

Officiel flagdag

Den 5. september er den officielle Flagdag for Danmarks udsendte.

Flagdagen blev højtideligholdt første gang i 2009, og formålet med Flagdagen er at hædre de personer, der er eller har været udsendt på en mission af Danmark samt at anerkende den professionelle indsats, som de yder og har ydet i en række af verdens konfliktområder.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden