5. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik var dybt berørte i kirken

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsparret fik sammen med alle andre i Holmens Kirke en smuk og stærk oplevelse, da de deltog i helt særlig gudstjeneste.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var begge dybt berørte af den højtidelige stemning og de smukke salmer i Holmens Kirke, hvor de deltog i en gudstjeneste i anledning af Flagdag for Danmarks udsendte.

Blandt salmerne var "Den signede dag" og "Hil dig, frelser og forsoner".

Kronprinsparret i kirke med Mette Frederiksen

Også statsminister Mette Frederiksen deltog ligesom flere andre politiske profiler i højtideligheden i den gamle kirke midt i København.

En smuk gudstjeneste

Gudstjenesten I Holmens Kirke kaldte på de store følelser, og kronprinsparret viste ligesom de foregående år, at begivenheden berører dem dybt.

Specielt da man hædrede de danskere, der har mistet livet på mission i udlandet, ramte det Mary og Frederik, de efterladte og alle andre deltagere i hjertet.

Officiel flagdag

Den 5. september er den officielle Flagdag for Danmarks udsendte.

Flagdagen blev højtideligholdt første gang i 2009, og formålet med Flagdagen er at hædre de personer, der er eller har været udsendt på en mission af Danmark samt at anerkende den professionelle indsats, som de yder og har ydet i en række af verdens konfliktområder.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb36-forsider_1.jpg

Læs mere om: