2. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary bar bluse med smukt budskab

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Da kronprinsesse Mary forleden var på opgave som præsident for WWF Verdensnaturfonden, var hun klædt perfekt på til lejligheden.

Kronprinsesse Mary var i mandags for blot anden gang på kort tid i aktion i sin helt nye rolle som præsident for WWF Verdensnaturfonden.

Kronprinsessen var til stede ved offentliggørelse af nyt partnerskab mellem organisationen og den danske virksomhed Velux.

Kronprinsesse Mary gør en stor forskel

Kronprinsessen blev tidligere i år udnævnt til præsident for WWF Verdensnaturfonden, som arbejder med at beskytte truede dyrearter og udbrede løsninger, der kan sikre en bedre fremtid for naturen og jordkloden.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Elegant bluse

Til konferencen med Verdensnaturfonden i København var Mary klædt perfekt på til lejligheden i en elegant bluse fra Erdem.

Blusen var med print af dyr og skov, og på den måde sendte kronprinsessen et diskret budskab om, at vi skal passe godt på klodens natur og biodiversitet.

Mary fuldendte sit look med lilla sko fra Gianvito Rossi.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Flot debut

Onsdag den 19. august debuterede kronprinsesse Mary på officiel opgave i rollen som præsident for WWF Verdensnaturfonden.

Mary var i Kattegatcentret med til udsætningen af den truede bruskfiskeart sømrokken i farvandet ud for centret, og også ved den lejlighed bar hun en smuk bluse med dyremotiver.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

Læs mere om: