2. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik til kæmpe fest i provinsen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik kan godt begynde at glæde sig til en af årets festligste begivenheder. Kronprinsparret skal en tur til prisfest Jylland.

Når kronprinsparret meget snart skal hylde de største indsatser inden for kunst, kultur og socialt arbejde, kommer det til at løbe af stablen i Randers.

Mary og Frederik i hovedrollerne

Mary og Frederik har hovedrollerne til Kronprinsparrets Priser-showet.

De royale profiler vil fylde godt på scenen lørdag den 31. oktober i Værket i den jyske kulturby, der er kendt for blandt andet Randers Regnskov og Elvis Presley-museet.

Showet produceres i samarbejde med DR og sendes live på DR1 kl. 21.00.

Fest i elværket

Musik- og teaterhuset Værket, der lægger scene til Kronprinsparrets Priser 2020, har til huse i Randers’ gamle elværk og har siden 1990 lagt scene til store oplevelser inden for alt fra ballet over skuespil til rytmiske koncerter og comedy.

Masser af stjernedrys

Kronprinsparrets Priser 2020 bliver som de foregående år en festlig aften med kunstneriske indslag centreret om Kronprinsparrets overrækkelse af fire priser.

Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris bliver først afsløret under showet den 31. oktober, mens de to Stjernedryspriser bliver offentliggjort i ugen op til prisuddelingen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

Læs mere om: