Tirsdag, 1. september 2020 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary begejstret for larmende børn

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary tog sig god tid til at nyde den friske københavnske september-luft, da hun ankom til spændende begivenhed.

Solen skinnede på årets første septemberdag, og kronprinsesse Mary nød det gode vejr så meget, at hun ved ankomsten til åbningen af "The BLOX - Build Back Better Summit" blev stående ganske længe udenfor på Bryghuspladsen, inden hun gik indenfor.

Mary vild med legende børn

Bryghuspladsens fine legeplads fyldt med friske og larmende børn fangede på bedste vis Marys opmærksomhed, og hun gav sig selvfølgelig tid til at vinke.

Kronprinsesse Mary glædede sig

Mary så ud til at glæde sig tl at komme indenfor og besøgee BLOX, der er et nationalt og internationalt samlingspunkt, som engagerer mennesker i arkitektur, design og bæredygtig byudvikling.

Det sker gennem udstillinger, events, forretningsudvikling og nye partnerskaber. Her er dørene åbne for alle, der har lyst til at opleve, mærke og forstå livet i byer – og for alle, som vil deltage i professionelle netværk og dybe faglige miljøer, der udvikler fremtidens bæredygtige byer.

Mary mødte store profiler

Dagens konference tog afsæt i konceptet ”Build Back Better”, der blev introduceret af FN i 2015, og som handler om genopbygningsprocessen efter katastrofer i verdens storbyer.

Konferencen blev åbnet af administrerende direktør for FN´s Global Compact Sanda Ojiambo og direktør for WHO Europa Dr. Hans Kluge, som indledte arrangementet med at tale om befolkningsgrupper, der er særligt udsatte som følge af den aktuelle, globale pandemi.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden