31. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Aldrig sket før: Mary og Frederik går helt nye veje

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
I dag sendte kronprinsfamilien en sommerhilsen ud til alle i Danmark via de sociale medier. Den fine hilsen er helt unik.

Kronprinsfamilien overraskede i dag hele Danmark med en skøn sommerhilsen, som i år er kommet senere end nogensinde før.

Mary og Frederik sender unik hilsen

Det er der en rigtig god grund til, for de seneste par år har Mary og Frederik og deres fire børn været på privat sejlads med Dannebrog rundt i Danmark i den sidste uge af sommerferien.

Og i den forbindelse har de lagt mange billeder op fra steder som Stevns Klint, Samsø og Læsø og rundet hele deres private togt af med at ønske alle god sommer på deres helt egen fine måde.

Landbaseret hyggeferie

Denne sommer sejlede kronprinsfamilien ikke med Dannebrog sidst i ferien, men holdt i stedet en mere landbaseret hyggeferie, og det afstedkom ikke opslag på de sociale medier i ugen op til skolestart.

Kronprinsparret går nye veje

I år valgte kronprinsfamilien så at gå helt nye veje, og først et par uger inde i det nye skoleår og på den sidste dag i august kom den populære sommerhilsen fra Mary og Frederik samt Christian, Isabella, Josephine og Vincent.

Værd at vente på

Denne hilsen med flere skønne familiebilleder fra det helt private område ved Kancellihuset i Fredensborg var bestemt værd at vente på.

Skønt at Mary og Frederik og børnene lukkede danskerne lidt ind i deres smukke og helt private sfære i Fredensborg.

Endnu en sommer

- Så gik endnu en sommer. Vi har alle seks nydt den rundt omkring i Danmark, og her på årets sidste sommerdag sender vi en sen sommerhilsen, lød de søde ord på Instagram til de fine billeder af fotograf Franne Voigt.

Læs mere om: