Elegante kronprinsesse Mary gjorde en god figur som præsident

Se også:

For kronprinsesse Mary har dagen i dag præget af en spændende opgave i København, Mary fik en varm modtagelse på den røde løber.

Kronprinsesse Mary var veloplagt, da hun i rollen som præsident for WWF Verdensnaturfonden ankom til offentliggørelse af nyt partnerskab mellem organisationen og den dansk virksomhed Velux.

Kronprinsessen blev på den røde løber varmt modtaget af generalsekretær Bo Øksnebjerg fra WWF Verdensnaturfonden samt David Briggs fra Velux, og så sørgede 11-årige Albert for at Mary fik en buket blomster.

Mary var elegant

Mary så elegant ud og var parat til en times tid i godt selskab på Kalvebod Brygge i København.

Især kronprinsessens lækre bluse med skov- og dyremotiver var velvalgt til Verdensnaturfonden-begivenheden med fokus klima, biodiversitet og bæredygtighed.

Kronprinsesse Mary er præsident

Kronprinsessen blev tidligere i år udnævnt til præsident for WWF Verdensnaturfonden, som arbejder med at beskytte truede dyrearter og udbrede løsninger, der kan sikre en bedre fremtid for naturen og jordkloden. 

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Udsætning af rokker

Onsdag den 19. august debuterede kronprinsesse Mary på officiel opgave i rollen som præsident for WWF Verdensnaturfonden, da der skulle udsættes sømrokker i havet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden