Tillykke med de tre år: Prins Gabriel fejret med fødselsdagskage

Prinsesse Sofia, prins Carl Philip og prins Gabriel

Prinsesse Sofia, prins Carl Philip og prins Gabriel

Goto: Kajsa Kilström
Det er en stor dag for Sveriges prins Gabriel, som fylder tre år. De stolte forældre prinsesse Sofia og prins Carl Philip fejrer ham privat i dag.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip kan sammen med deres ældste søn prins Alexander, fire år, fejre familiens yngste, prins Gabriel, som i dag fylder tre år.

Det markerer den lille familie helt privat, men de stolte forældre har også delt et sødt fødselsdagsportræt og sendt et stort tillykke til Gabriel via de sociale medier.

- Tillykke til vores elskede Gabriel på treårs-dagen, skriver prinsesse Sofia og prins Carl Philip på Instagram til deres lille dreng.

Prins Gabriel glad for kage

På de sociale medier kan man se et skønt portræt af den dejlige fødselar, der sidder foran sin fødselsdagskage med glasur, chokoladeknapper og med ”Gabriel 3 år” skrevet på sødeste vis.

På hemmelig tur

Også forleden var der familiehygge på programmet med prins Gabriel i centrum.

På en dejlig dag i Dalarna i Sverige var prinsesse Sofia og prins Carl Philip på en sjov udflugt med deres yngste søn Gabriel.

Fik set sin dåbsgave

Sveriges lille prins Gabriel fik sig en skøn og sjov oplevelse, da han var på en hemmelig udflugt med sine forældre prins Carl Philip og prinsesse Sofia i naturskønne Dalarna i Sverige.

Her kunne Gabriel for første gang nyde at se den dåbsgave, som landsdelen Dalarna gav ham for et par år siden – en smuk naturlegeplads.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden