Mandag, 31. august 2020 — af Ulrik Ulriksen

Tillykke med de tre år: Prins Gabriel fejret med fødselsdagskage

Prinsesse Sofia, prins Carl Philip og prins Gabriel
Prinsesse Sofia, prins Carl Philip og prins Gabriel
Goto: Kajsa Kilström
Det er en stor dag for Sveriges prins Gabriel, som fylder tre år. De stolte forældre prinsesse Sofia og prins Carl Philip fejrer ham privat i dag.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip kan sammen med deres ældste søn prins Alexander, fire år, fejre familiens yngste, prins Gabriel, som i dag fylder tre år.

Det markerer den lille familie helt privat, men de stolte forældre har også delt et sødt fødselsdagsportræt og sendt et stort tillykke til Gabriel via de sociale medier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Tillykke til vores elskede Gabriel på treårs-dagen, skriver prinsesse Sofia og prins Carl Philip på Instagram til deres lille dreng.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Gabriel glad for kage

På de sociale medier kan man se et skønt portræt af den dejlige fødselar, der sidder foran sin fødselsdagskage med glasur, chokoladeknapper og med ”Gabriel 3 år” skrevet på sødeste vis.

På hemmelig tur

Også forleden var der familiehygge på programmet med prins Gabriel i centrum.

På en dejlig dag i Dalarna i Sverige var prinsesse Sofia og prins Carl Philip på en sjov udflugt med deres yngste søn Gabriel.

Fik set sin dåbsgave

Sveriges lille prins Gabriel fik sig en skøn og sjov oplevelse, da han var på en hemmelig udflugt med sine forældre prins Carl Philip og prinsesse Sofia i naturskønne Dalarna i Sverige.

Her kunne Gabriel for første gang nyde at se den dåbsgave, som landsdelen Dalarna gav ham for et par år siden – en smuk naturlegeplads.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden