Efter søsterens død: Morten Messerschmidt har fået forældremyndigheden over hendes børn

Foto: Søren Jul Lamberth
I 2019 blev Morten Messerschmidts søster myrdet. Efterfølgende er han blevet værge for hendes børn.

I november 2019 ramte en ubærlig tragedie familien Messerschmidt, da Morten Messerschmidts søster Line blev myrdet af sin kæreste.

Hun efterlod sig fire børn i alderen 0-11 år.

I et interview med Ude og Hjemme afslører Morten Messerschmidt nu, at han efterfølgende har søgt om forældremyndigheden over søsterens fire børn.

Han har fået tilkendt den over de to ældste og forventer også at få den over de to yngste, når retssagen mod drabsmanden, der er far til de to yngste børn, er afsluttet.

– Det er vildt at tænke på. Jeg havde ingen planer om, at jeg nogensinde skulle have børn. Det var et valg, jeg havde truffet for længe siden, og pludselig er jeg far til fire på én dag – sådan juridisk i hvert fald. Det er en opgave, jeg betragter med stor alvor og også som en kæmpe gave, fortæller Morten Messerschmidt til Ude og Hjemme.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Her fortæller han også, at familien i fællesskab tog beslutningen om, at Morten Messerschmidt skulle have det juridiske ansvar for børnene, og at de fire børn i dag primært bor Morten Messerschmidts mor, men han understreger, at hele familien står sammen om børnene og træder til på forskellig vis.

Morten Messerschmidt er 40 år gammel og er næstformand for Dansk Folkeparti. Privat danner han par med Dot Wessman.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden