Søndag, 25. december 2022 - af Caroline Andersen

Helle Thorning-Schmidt: Derfor lægger jeg så meget på min Instagram 

Helle Thorning-Schmidt
Helle Thorning-Schmidt
Foto: Mikael Rieck
I programserien “All exclusive” med Casper Christensen har han inviteret tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt til Portugal for at tale om både tunge og lette emner. 

Snakken falder på Helle Thorning-Schmidts Instagramprofil, der vækker en undren hos Casper Christensen. Han har svært ved at forstå, hvorfor den tidligere statsminister lægger så meget op på hendes Instagram. 

- Jeg synes jo også, det er meget fedt at vise, at en 55-plus-plus-kvinde kan have et sjovt liv, og at der er et liv efter at være seriøs i politik. Noget andet, jeg synes er fedt, er for eksempel det med at være meget alvorlig en dag og intellektuel og næste dag have den blanding. Det er jo det fede ved det, siger Helle Thorning-Schmidt da hun spiser morgenmad med Casper Christensen i Portugal. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Den eneste mening er, at der er et “community”. Man laver et fællesskab med nogen, der følger med i ens liv. Der er også folk i udlandet, der følger med. Mine venner og alle mulige andre. Og vi synes, det er hyggeligt, siger Helle Thorning-Schmidt, der i skrivende stund har 120.000 følgere på hendes Instagramprofil. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden