Tirsdag, 20. december 2022 - af Stine Ramlyng

Umage par: Helle Thorning-Schmidt og Casper Christensen sammen i Portugal

Casper Christensen og Helle Thorning-Shcmidt
Casper Christensen og Helle Thorning-Shcmidt i Portugal sammen.
Foto: Viaplay Group
Danmarks tidligere statsminister og komiker Casper Christensen tilbringer i ny Viaplay-serie et døgn sammen på et hotel i Portugal, hvor de forsøger at blive klogere på hinandens liv og standpunkter.

Er det første gang, Helle Thorning-Schmidt og Casper Christensen møder hinanden? Ja, mener hun. Nej, fastslår han. I et døgn bliver der talt om alt fra samtykke over et slag bordtennis og ‘deep like’ til morgenmaden. 

Helle Thorning-Schmidt er den tredje gæst, som checker ind i luksusvillaen i Portugal med Casper Christensen og Mikael Berthelsen i det nye program "All Exclusive".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var en kæmpe oplevelse at tale med Casper. Provokerende, lærerigt og mega sjovt. Kæmpe uenigheder og fed stemning. Særligt når jeg slår ham i bordtennis, siger Helle Thorning om oplevelsen. 

Helle Thorning har respekt for Casper

Helle og Casper har kun været sammen i ti minutter, da samtalen bevæger sig ind på, hvorfor Helle ikke synes, at Casper virker som "en total nar’”. Det er fordi, hun altid har haft respekt for –  og godt kan lide – de koner og kærester, som han har haft. Og hvis de har holdt Casper ud i mange år,  må det være bevis på, at han er god nok.

Helle Thorning taler om forholdet til manden Stephen

Under frokosten bliver samtalen mere alvorlig. Casper Christensen og Helle Thorning-Schmidt kommer omkring skilsmisser, parforhold og måden man lever sammen på.

Helle læser blandt andet højt af en sms-korrespondance mellem hende og ægtemanden Stephen Kinnock, fordi Casper gerne vil forstå, hvad det er for et forhold, de to har. De taler også om, hvordan de hver især ser på verden – og her er der forskel på opfattelserne.

I baggrunden supplerer Mikael Berthelsen med sparring og coaching for Casper. 
 
Programmet med Helle Thorning-Schmidt varer 60 minutter og kan ses på Viaplay fra 21. december. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden