Torsdag, 9. marts 2023 — af Julie Nolsöe

Jakob Ellemann-Jensen åbner op efter sygemelding: Sådan går det nu

Jakob Ellemann-Jensen
Jakob Ellemann-Jensen
Foto: Ritzau Scanpix
Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, fortæller nu hvordan det går ham, efter at han har været sygemeldt i lidt mere end en måned

Den 6. februar meldte Venstre-politikeren Jakob Ellemann-Jensen ud, at han var blevet sygemeldt efter at have haft "usædvanligt travlt" gennem en længere periode.

I et nyt opslag på sin Facebook-profil fortæller politikeren, at han fortsat vil være sygemeldt, indtil han igen er klar til at vende tilbage til Christiansborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det går fremad med mit helbred. Jeg er i gode hænder, og jeg glæder mig til igen at have en dagligdag på Christiansborg og i Forsvarsministeriet. Men jeg er også opmærksom på, at jeg skal være klar, inden jeg kaster mig over arbejdet igen. For jeg ved godt, at man ikke kan være hverken minister eller partiformand på halv kraft, lyder det i opslaget.

Det er også første gang siden hans sygemeldning, at Jakob Ellemann-Jensen bekræfter, at stress er årsagen bag:

- Det var en svær beslutning at sygemelde mig med stress, og det var ikke nemt at tage hjem fra Forsvarsministeriet den dag. For jeg brænder for politik og for at være med til at tage et ansvar. Ikke mindst i en situation, hvor jeg har ført Venstre i regering. En beslutning, som heller ikke var let, men jeg er overbevist om, at det er det rigtige for Danmark.

Jakob Ellemann-Jensen giver også udtryk for, at han er taknemmelig for, at både Troels Lund og Stephanie Lose har varetaget mange af hans opgaver i hans fravær.

Han slutter af med at skrive, at han på grund af deres hjælp kan koncentrere sig om at få det bedre, så han kan komme tilbage med fornyet styrke. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden