Mandag, 28. september 2020 - af John Lautrup

Jakob Ellemann-Jensen: Sådan har han det efter operationen

Jakob Ellemann-Jensen
Jakob Ellemann-Jensen
Foto: Hanne Juul
Jakob Ellemann-Jensen, formand for Venstre, har fået sat kulfiber-stykker ind mellem nakkehvirvlerne og er i færd med at genoptræne.

Jakob Ellemann-Jensen fyldte fredag 47 år, og han melder fra sit sygeleje, at han har det betydeligt bedre end for to uger siden, da han lagde sig på operationsbordet for at blive opereret for to diskusprolapser i nakken. 

- Det går fremad efter operationen. Selve operationen gik, som kirurgen ønskede. De fik fjernet de to defekte discs og sat et par stykker kulfiber ind til at sikre, at jeg stadig kan holde hovedet højt. Nu er jeg så igang med lidt genoptræning og rekonvalescens, og den største udfordring her er nok min egen tålmodighed.., eller mangel herpå, skriver Jakob Ellemann-Jensen i en smilende mail til BILLED-BLADET. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Venstres partiformand havde gennem længere tid døjet med voldsomme smerter, og til sidst besluttede han i samråd med lægerne, at en operation var den bedste løsning.

Hans egen far, Uffe Ellemann-Jensen, blev i sin tid også opereret for to diskusprolapser i nakken. Mange vil kunne huske, at den daværende Venstreformand og udenrigsminister gennem længere tid gik med en halskrave. Sygdommen kan gå i arv, og Jakob Ellemann-Jensen formoder, at han har arvet sin fars nakkeproblemer. 

Hvis alt gå vel, regner Jakob Ellemann-Jensen med at genoptage sit arbejde, når Venstre holder landsmøde i den kommende weekend.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden