Søndag, 16. januar 2022 - af John Lautrup

Lars Løkke Rasmussen: Dronningen har en unik evne

Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen
Foto: Martin Høien
Lars Løkke Rasmussen, tidligere statsminister, siger, at dronning Margrethe "i sandhed" kan være stolt over sine 50 år på tronen.

Lars Løkke Rasmussen, Danmarks statsminister fra 2009 til 2011 og igen fra 2015 til 2019, hylder dronning Margrethes fine fornemmelse for sit folk i BILLED-BLADET, der udkom torsdag den 13. januar - dagen før dronning Margrethes 50 års jubilæum som regent. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Dronningen har klaret sig fantastisk. Statsministre forgår, dronningen består. Hun har jo slidt en stribe af os op, og hun er der endnu. Hun er en seismograf, som er i stand til at opsamle de rytmer, der er i befolkningen. Det er helt unikt at kunne have den indføling med sine landsmænd. Hun er et spejl for os alle sammen, siger Lars Løkke Rasmussen. 

- Hjerteligt tillykke, Deres Majestæt. De kan i sandhed være stolt over den måde, De har tjent deres land i 50 år, og vi ser frem til mange flere år, tilføjer han. 

Lars Løkke Rasmussen er en af de fem nulevende statsministre, der hylder dronning Margrethe i BILLED-BLADETs store jubilæumsnummer. De øvrige er Mette Frederiksen, Poul Nyrup Rasmussen, Anders Fogh Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden