20. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Mascha Vang er kæreste med Rasmus Jarlov

Mascha Vang
Mascha Vang og Rasmus Jarlov
Foto: Birger Storm
Efter et par måneder med stævnemøder kan bloggeren Mascha Vang nu kalde ”Vild med dans”-deltageren Rasmus Jarlov for sin kæreste.

Der skulle ikke gå længe efter bruddet fra komikeren Andreas Bo, før Amors pil endnu en gang har ramt den 36-årige blogger Mascha Vang.

Denne gang er hendes kærlighed faldet på den 39-årige konservative politiker Rasmus Jarlov, der deltog i sidste års udgave af ”Vild med dans”.

- Vi har set hinanden i et par måneder, og jeg får helt ondt i maven, når jeg kigger på ham, skriver Mascha Vang på sin blog.

LÆS MERE: Mascha Vang: Jeg skal ikke have en ung fyr

Rasmus Jarlov har høj moral

Selv om Rasmus Jarlovs profession for nogle godt kan lyde lidt tør, så understreger Mascha Vang, at hendes nye kæreste er alt andet end det.

Den tidligere ”Vild med dans”-deltager har nemlig rejst hele verden rundt og blandt andet været i Amazonas, besteget bjerge og været officer i flyvevåbnet.

Det har helt klart været et plus for Mascha Vang, at hendes nye kærlighed er mandig samtidig med, at han har gode værdier og høj moral.

Datteren har godkendt Rasmus Jarlov

Desuden har hendes treårige datter Hollie Nolia for længst godkendt Rasmus Jarlov, der ikke selv har børn.

Forholdet til politikeren har også gjort, at Mascha Vang har været mindre aktiv på sin blog, fordi hun har brugt tid på sin nye kæreste.

Men nu er det altså helt officielt, at bloggeren har fundet en ny mand, der ifølge hende selv både har vilje og talent.

Læs mere om: