Mette Frederiksen: Dronningen lærer os at gøre os umage

Statsminister Mette Frederiksen

Statsminister Mette Frederiksen

Foto: Hanne Juul
Statsminister Mette Frederiksen hylder dronning Margrethe i BILLED-BLADET

Statsminister Mette Frederiksen er fuld af beundring for dronning Margrethe, som hun hylder i BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 13. januar - dagen før dronningens 50 års regentjubilæum.  

Mette Frederiksen udtaler blandt andet:

- Det er fantastisk godt gået. Det må jeg bare sige. Vi har en dronning, som samler os og giver os perspektiv for fortiden, nutiden og fremtiden. Dronningen er eksponent for nogle meget stærke menneskelige værdier, om at vi skal gøre os umage, og at vi har forpligtelser over for hinanden og samfundet. Med sin nysgerrighed og viden er hun med til at værdsætte, hvor vigtigt det er at orientere sig i samfundet.

- Jeg bærer en dyb taknemmelighed for, at vi har en dronning, der er så dygtig og så klar i sine meldinger, og som gennem 50 år har samlet os på fantastisk vis.

Mette Frederiksen er den seneste i rækken af ni statsministre, som Danmark har haft i dronning Margrethes regeringstid. Fem lever stadig, og udover den nuværende statsminister bringer selvsamme nummer af BILLED-BLADET også hyldestord til Margrethe fra Poul Nyrup Rasmussen, Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt. 

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden