28. sep. 2020
Af af Trine Larsen og Stine Ramlyng

Mette Frederiksen og manden overrasket af vennerne med kæmpe hit

Mette Frederiksen og Bo Tengberg
Mette Frederiksen og Bo Tengberg
Foto: Søren Jul Lamberth
Mette Frederiksen og manden Bo Tengberg blev i dén grad overrasket, da gode venner havde arrangeret Jørgen Olsen til at komme og synge Mettes favoritsang.

Statsminister Mette Frederiksen blev ved aftenfesten efter sit bryllup 15. juli på Møn overrasket med én af sine absolut favorit-sange; ”Smuk som et stjerneskud” – den internationale Grand Prix-vindersang med Jørgen og Noller Olsen fra 2000.

Jørgen Olsen måtte undvære Noller

Sangen blev fremført for den glade brud og hendes brudgom af selveste Jørgen Olsen, som desværre måtte undvære sin bror Noller, som ikke længere optræder.

https://imgix.billedbladet.dk/joergen_larshlaursen.jpg
Jørgen Olsen
Foto: Lars H. Laursen

Hverken statsminister Mette Frederiksen eller hendes mand Bo Tengberg vidste, at Jørgen Olsen kom for at synge Frederiksens yndlingssang.

Overrasket af gode venner

Overraskelsen, der kom i stand via gode venner, var som en eksplosion til festen, hvor både brud og brudgom naturligvis, sammen med deres gæster, sang med for fuld hals.

https://imgix.billedbladet.dk/met_soerenjul.jpg
Mette Frederiksen og Bo Tengberg
Foto: Søren Jul Lamberth

Den lykkelige brud, der på sin bryllupsdag selv var ”smuk som et stjerneskud”, blev så glædeligt overrasket, at hun og gæsterne havde svært ved at slippe den populære sanger, der måtte give yderligere tre numre, inden brud og brudgom kunne flyve videre på ”Wings of Love”, som sangen hedder på engelsk.

Læs mere om: