11. maj. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Minister Flemming Møller Mortensen skal giftes

Flemming Møller Mortensen og kronprinsesse Mary
Flemming Møller Mortensen og kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
Flemming Møller Mortensen mistede sin mand gennem 35 år i 2019, men ministeren har fundet kærligheden igen, og nu skal han giftes.

Flemming Møller Mortensen fik 35 år sammen med Erik Elgaard Sørensen, og det er nu to et halvt år siden, han mistede sin mand til prostatakræft.

Men nu skal den 58-årige udviklingsminister og minister for nordisk samarbejde atter giftes.

Ministeren faldt på knæ

Nogle måneder efter mandens død mødte Flemming Møller Mortensen sin næste store kærlighed, nemlig Morten Thygesen, og nu er der bryllup på vej.

Det skriver TV 2 Nord.

Det var Flemming Møller Mortensen, der faldt på knæ nytårsaften, og den 21. maj giver parret hinanden deres ja i Budolfi kirke i Aalborg.

Der er ikke noget større end kærlighed

- Erik var den første mand i mit liv, og efter hans død gik der en kort periode, og så mødte Morten og jeg hinanden. Han var den første, jeg kiggede på, den første, jeg blev forelsket i, siger Flemming Møller Mortensen til TV 2 Nord.

- Jeg bliver meget bevæget, for der er ikke noget større end kærlighed. Det er det, der binder al glæde, fornuft og mening med livet sammen, siger han videre.

Flemming Møller Mortensen er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og han har været minister i Mette Frederiksens regering siden november 2020.

I forbindelse med sit arbejde har han flere gange rejst med de kongelige. Herunder ses han sammen med kronprinsesse Mary på en rejse til Bangladesh i april.

https://imgix.billedbladet.dk/20220426_jsu8544_1.jpg
Flemming Møller Mortensen
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: