11. jan. 2020
Af Trine Larsen

Minister modtaget med kærlige knus

Kirke-og kulturminister Joy Mogensen
Foto: Hanne Juul
Kulturminister Joy Mogensen fik den mest kærlige og varme modtagelse, da hun efter sygeorlov 1, januar vendte tilbage på job.

Det siges, at politik er hård og ubarmhjertelig og ikke "damethe med blødt brød". Men 1.januar på den røde løber foran indgangen til Christian VII's palæ, kunne enhver se, at der i politik også er plads til empati, medfølelse, og kærlige knus og kram kolleger imellem.

For da kirke-og kulturminister Joy Mogensen ankom tilbage sin første arbejdsdag efter godt fire måneders sygeorlov, for at deltage i dronningens nytårskur- og taffel, fik ministeren den mest hjertevarme modtagelse og blev mødt med kærlige knus og kram. Både af de andre kvindelige kolleger, men også af flere af de mandlige ministre.

Ministeren har været igennem en stor personlig sorg og tragedie. Hvad det er, kan I læse i BILLED-BLADET, og samtidig se reportagen fra kirke-og kulturminister Joy Mogenses comeback, ligesom BILLED-BLADET viser de rørende billeder fra velkomsten af hende på den røde løber - på vej ind til sin første nytårskur og taffel hos dronningen.

Læs mere om: