Pia Kjærsgaard afslører overraskende nytårsforsæt

Foto: Thomas Laursen
For politiker Pia Kjærsgaard er denne tid lig med nytårsforsætter. Dansk Folkepartis kendte ansigt tror dog ikke selv på, at hun kan holde det, hun har sat sig for.

– Jeg har faktisk et nytårsforsæt, men jeg er fuldstændig overbevist om, at jeg ikke kan holde det. Men jeg vil gerne forsøge at sige noget mere nej.

- Jeg bliver indbudt og inviteret til så mange ting, som jeg synes er sjove. Men der er også for mange ting, så det kunne godt være, at jeg skulle lære at sige lidt mindre ja og lidt mere nej til ting, fortalte Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard til premieren på filmatiseringen af Andrew Lloyd Webber-musicalen ”Cats” i Dagmar-biografen i København.

– Men det er svært, for jeg synes, at det er så sjovt og spændende. Det er aldrig kedeligt, og det skal man jo være glad for, sagde hun.

Fylder 73 år til februar

Pia bliver 73 år i februar, men hun har på ingen måde overvejet at gå på pension.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

– Jeg tænker altså en gang imellem: Jeg er 73 år lige om lidt. Men jeg tænker altså slet ikke på pension, forklarede hun og tilføjede:

– Det kører bare derudad. Det er utroligt – sådan en ældre dame som jeg, sagde den travle politiker, inden hun forsvandt ind i biografmørket med sin mand, Henrik Thorup, ved sin side.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden