11. sep. 2021
Af Trine Larsen

Poul Nyrup efter tabet af Lone Dybkjær: Sådan har han det i dag

Poul Nyrup Rasmussen
Poul Nyrup Rasmussen
Foto: Mikael Rieck
Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen var én af de mange, som sidste søndag var med til at fejre Ulf Pilgaards 40-års jubilæum i Cirkusrevyen. Og det gik ikke stille for sig.

Ulf Pilgaard har gennem adskillige år lavet kærlig satire og humoristiske parodier på Poul Nyrup Rasmussen, og sidste søndag gav den tidligere statsminister så tilbage af samme skuffe i en hylende morsom tale til Ulf Pilgaard på scenen i Cirkusrevyen, der væltede hele salen.

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/u25.jpg
Poul Nyrup Rasmussen holdt en bragende sjov tale for Ulf Pilgaard, som har imiteret den tidligere statsminister et hav af gange.
Foto: Mikael Rieck

Nyrup ligeså morsom som Pilgaard

Den tidligere statsminister var nemlig ligeså morsom og underholdende, som skuespiller Ulf Pilgaard er, når han laver parodi og satire på Poul Nyrup Rasmussen og den tidligere statsminister kan også sagtens lave parodi på sig selv, så tårerne triller.

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/u26.jpg
Ulf Pilgaard
Foto: Mikael Rieck og privat

Ved at finde fodfæste efter tabet af Lone

Dét gjorde Nyrup sidste søndag, og det tyder på, at han så småt er ved at finde fodfæste igen efter tabet af sin elskede hustru, politikeren Lone Dybkjær, der døde sidste sommer, 80 år gammel af kræft.

- Joh, jeg har det egentlig godt. Det er klart, at jeg savner Lone frygteligt, men livet skal jo gå videre. Dét lovede jeg også Lone. At jeg ikke ville falde hen og være trist, men hylde det liv, hun havde været en del af. Hun var jo så tapper, siger Poul Nyrup Rasmussen om sin hustru gennem 26 år.

Det laver Poul Nyrup Rasmussen nu

- Det er helt klart en stor sorg, men man skal videre og i stedet kaster jeg al min tid ind på at hjælpe unge i det sociale netværk, "Headspace", siger Poul Nyrup Rasmussen, der stolt fortæller, at netværket nu findes i 28 danske byer og har hjulpet mere end 50.000 unge.

Se billederne af de mange gæster fra den store 40-års fejring i galleriet herunder:

GALLERI: Ulf Pilgaards 40 års hyldest (Foto: Mikael Rieck)

Læs mere om: