Poul Nyrup Rasmussen: Dronningen er verdensmester

Poul Nyrup Rasmussen

Poul Nyrup Rasmussen

Foto: Hanne Juul
Poul Nyrup Rasmussen, tidligere statsminister, hylder i BILLED-BLADET dronning Margrethe og roser hendes "vidunderlige humoristiske sans"

Poul Nyrup Rasmussen, Danmarks statsminister fra 1993 til 2001, roser dronning Margrethes menneskelige kvaliteter i BILLED-BLADET, der udkom torsdag den 13. januar - dagen før Margrethes 50 års jubilæum som dronning. 

- Dronning Margrethe er verdensmester i den lille klub af monarker. Hun er mester på den måde, at hun helt uden undtagelse gennem sine 50 år som regent har formået at gøre noget, som er allersværest. Nemlig at holde den fine balance mellem den respekt, der skal være omkring en dronning, og samtidig være nærværende i forhold til dem, hun møder. Alle, der har mødt hende, føler sig værdsat og lyttet til. Kære Margrethe, hvor har du dog givet meget uden at stile til, om du taler med top eller bund i samfundet, siger Poul Nyrup Rasmussen blandt andet og tilføjer:

- Dronningen har en vidunderlig humoristisk sans. Man går simpelthen altid fra en snak med hende i godt humør.

Poul Nyrup Rasmussen er en af de fem nulevende statsministre, som i BILLED-BLADETs store jubilæumsnummer hylder dronning Margrethe. De andre er Mette Frederiksen, Helle Thorning-Schmidt, Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Ramussen. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden