Søndag, 9. september 2018 - af John Lautrup

Ritt Bjerregaard: Jeg kan sagtens abstrahere fra kræften

Ritt Bjerregaard
Ritt Bjerregaard
Foto: Hanne Juul
Ritt Bjerregaard er uhelbredeligt syg, men en skanning har netop vist, at metastaserne i hendes lunger ikke har bredt sig. Så nu glæder hun sig til et halvt år uden bekymringer inden næste skanning.

Ritt Bjerregaard, 77 år, jublede, da hun  onsdag den 5. september fik beskeden fra hospitalet. Og glæden gav hun samme dag udtryk for i et opslag på sin Facebook-profil. 

"På denne skønne sensommerdag fik jeg også den helt afgørende besked, om at mine metastaser ikke har bredt sig. De sidder i lungerne og vokser stadig, men meget, meget lidt, så nu får jeg et halvt år mere, før en ny skanning viser, hvordan det så går. Åh hvor var det dejligt", skrev hun. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Ånde lettet op

Siden Ritt Bjerregaard for to et halvt år siden blev erklæret uhelbredeligt syg af kræft, har hun med uro i sindet hvert halve år gået til skanning. Indtil nu har hun hver gang kunnet ånde lettet op, sådan som det altså også skete i denne uge. 

Og nu glæder hun sig til endnu et halvt år, hvor hun agter at leve livet fuldt ud. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Skriver erindringer

- Jeg kan sagtens abstrahere fra min sygdom. Så er jeg optaget af at skrive bind tre af mine erindringer, holde foredrag, høre musik, være sammen med venner, gå i biografen.., alle mulige dejlige ting, siger hun. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden