Onsdag, 8. februar 2023 — af Catja Klarskov

Snart 80-årige Poul Nyrup Rasmussen er i fuld vigør: Her er hemmeligheden

Poul Nyrup Rasmussen
Poul Nyrup Rasmussen
Foto: Hanne Juul
Poul Nyrup Rasmussen runder i år et skarpt hjørne, når han til sommer fylder firs. En imponerende alder og en krop i fuld vigør, som ikke kommer af sig selv.

Poul Nyrup Rasmussen kan i år fejre sin 80-års fødselsdag, når han den 15. juni fylder rundt. Et skarpt hjørne, hvor kroppen begynder at kræve øget opmærksomhed og omsorg.

Selvom dåbsattesten vidner om både livserfaring og retten til pension, så holder den tidligere statsminister både hoved, form og krop effektivt ved lige. Hemmeligheden – bliv stamgæst i dit lokale fitnesscenter, vinterbadning, varieret kost og vedligeholdte venskaber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Du skal undgå ensomhed, være i selskab med gode folk, hold din fysiske form ved lige og husk at hop i det kolde vand, fortæller Poul Nyrup i et interview med "Go’ morgen Danmark" på TV 2, som du kan se her.

Den 79-årige socialdemokrat fremhæver især vinterbadning som vidundermidlet til at få pulserende endorfiner i kroppen, og opfordrer alle, som endnu ikke har prøvet det, til at tage et dyb i det iskolde vand. Det er i hvert fald hans middel mod alderdommens fysiske følger, som unægtelig kommer med at runde firs somre.

Hvordan Poul Nyrup vælger at markere den store dag senere på året, står endnu hen i det uvisse, men sidste gang det runde fødselsdagsflag blev hejst til ære for den tidligere politiker, skete det i festligt lag i Brøndsalen på Frederiksberg. Her deltog, foruden fødselarens tætte familie, personligheder som Lotte Hansen, Mogens Lykketoft og Ulf Pilgaard.

Du kan se hele indslaget med Poul Nyrup Rasmussen her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden