Søren Pape Poulsen er blevet forlovet

Søren Pape Poulsen og Josue Medina Vazquez

Søren Pape Poulsen og Josue Medina Vazquez

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Det Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen er blevet forlovet med Josue fra Den Dominikanske Republik.

Den 45-årige formand for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, er blevet forlovet med sin kæreste Josue Medina Vazquez.

Han planlægger nu, at parret skal giftes i Viborg Domkirke om et år, efter bryllupsplanerne er blevet udskudt fra den kommende sensommer.

- Nej, vi er forlovet. Det er da derfor, ringen sidder på venstre finger. Men vi skal giftes, siger Søren Pape Poulsen til viborg-folkeblad.dk.

Brylluppet skal være i kirke

Det forlovede par fik ikke planlagt brylluppet her til sensommeren, og Josue Medina Vazquez opholder sig lige nu i sit hjemland, Den Dominikanske Republik.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Det har været vigtigt for Det Konservative Folkepartis formand, at brylluppet finder sted i en kirke, og det samme gælder for hans kæreste.

I Den Dominikanske Republik er det dog ikke kotume, at to mænd bliver gift i en kirke, og det er jo som bekendt muligt i Danmark.

Sange, taler og dans

Viborg Domkirke spiller allerede en central rolle for det forlovede par, for de kommer regelmæssigt til gudstjenester i kirken.

Søren Pape Poulsen afslører samtidig, at han går ind for et traditionelt bryllup med tre-retters menu.

Desuden skal der i hans optik være sange, taler og dans, men i Den Dominikanske Republik er traditionerne lidt anderledes, så der skal findes et kompromis.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden